Ons verhaal

Als klein jongetje droomde ik er al van om de wereld mooier te maken, niet alleen met mijn handen, maar ook met mijn talenten. Toen ik mijn allereerste zaagje kreeg voor mijn verjaardag was dat ook een echte handzaag en geen plastic speelgoedzaagje. Samen met mijn vader timmerde ik mijn eerste timmertafel en vanaf daar namen de diverse projecten een droomvlucht. Van een kleine bijzettafel tot schommelstoel, van bad meubel tot badkamer, alles kwam voorbij!

Naarmate de tijd verstreek begon het te kriebelen bij mij. Hoe zou het zijn als je op alle gebieden de klant kan ontzorgen? Ik vond het niet alleen leuk om dat ene tafeltje te maken, ik vond het net zo leuk om deze te ontwerpen! In mij ontstond een idee voor een soort klusjesman die alles bij u in en om het huis doet! Als 18-jarige zocht ik op of ik de domeinnaam huisentuininrichtingen.nl kon claimen, maar helaas was deze al bezet. Het was ook maar een raar idee toch? 

In de jaren daarna leerde ik om projecten richting klanten te verzorgen, ik leerde offertes maken, te communiceren met zowel klanten als leveranciers en ik leerde plannen. Opeens kwam dat ‘kleine jongetje’ weer naar boven die de wereld een stukje mooier wilde maken. Wat nou als ik al deze vaardigheden met elkaar kan combineren? 


En zo is Contractors With Style geboren: een drive om de wereld mooier te maken. Niet alleen door wat we maken, maar net zo goed door wie we zijn en wat we doen. Op die manier geloof ik dat we de wereld een stukje mooier maken. In communicatie, vertrouwen en resultaat!

Mark Waardenburg