Bekijk onze projecten hier!

Inloopdouche

Een inloop douche is niet zomaar iets natuurlijk, uiteindelijk is het de ruimte waar je – als het goed is – 1 keer per dag komt. Toen we deze opdracht kregen hadden we hier extra veel zin in! Dat is logisch, want bij dit project mochten we alles doen! Eerst was er niks en toen was er een inloopdouche. Bij dit project hebben we de complete betegeling gedaan, de kraan en spotjes geïnstalleerd, maar bijvoorbeeld ook het beton gestort, de afvoer- en waterleidingen gemaakt en zelfs een dak-doorvoer gemaakt om ervoor te zorgen dat ruimte in ieder geval goed werd ontlucht. Een tevreden klant en een blije aannemer, dat was het resultaat van dit super project! 

Benieuwd hoe Contractors With Style bij kan dragen aan jouw droomhuis of kantoor door middel van goede communicatie, vertrouwen en een perfect resultaat? Bel of WhatsApp ons voor een gezellige afspraak!

Traprenovatie

Bij het verbouwen van deze woning kwam de grote vraag naar boven: "waar laten we al onze spullen? We hebben eten, een stofzuiger en allerlei andere dingen die we ergens moeten opslaan". Al snel bleek onder de trap een perfecte ruimte te zijn om hier alle spullen kwijt te kunnen. Na enig overleg waarbij Contractors With Style goed kon adviseren hebben we hier een mooie grote trapkast gerealiseerd. Dit hebben we gedaan door de traptreden dicht te maken en 2 wandjes + een deur te zetten. Als ‘kers op de taart’ hebben we nog een mooie trap leuning gemaakt waardoor de trap er niet alleen een stuk leuker uitzag, maar ook nog eens veiliger werd!  

Benieuwd hoe Contractors With Style bij kan dragen aan jouw droomhuis of kantoor door middel van goede communicatie, vertrouwen en een perfect resultaat? Bel of WhatsApp ons voor een gezellige afspraak!Keuken

‘’De keuken moet voor ons echt een ruimte worden waar we lekker kunnen koken, maar waar iedereen die bij ons te gast is ook lekker in en uit kan lopen’’. 

Deze opdrachtgever wilde van zijn zwaar verouderde keuken af, het liefst zo snel mogelijk! Het enige wat niet zwaar verouderd was aan deze keuken was de afzuiger, die hebben we dan ook meteen opnieuw gebruikt. We hebben er een mooie schouw omheen getimmerd en een prachtige keuken geplaatst. Naast het aftimmeren van de CV installatie hebben we ook gelijk het plafond een beetje netjes gemaakt, wel zo fijn! De oven die we installeerden was perfect voor het maken van taart en pizza, een echte voorwaarde als je graag mensen in je keuken wil hebben!


Benieuwd hoe Contractors With Style bij kan dragen aan jouw droomhuis of kantoor door middel van goede communicatie, vertrouwen en een perfect resultaat? Bel of WhatsApp ons voor een gezellige afspraak!